Turizm ve Çevre Bakanlığı personeline ISO 9001:2015 ISO Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi verildi....
“4 MÜZE DAHA YIL SONUNA KADAR ÜLKEMİZİN KÜLTÜR VE TURİZM HAYATINA KAZANDIRILACAK”
Turizm ve Çevre Bakanlığına bağlı Çevre Koruma Dairesi, 5 Haziran Dünya Çevre günü etkinlikleri kapsamında bu yıl “çevre” konulu Fotoğraf Yarışması ve Sergisi düzenliyor.
Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul'da, 12.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne katıldı...
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yılını kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.
KIBRIS TÜRK DEVLET TİYATROLARI TEMMUZ AYINDA YENİDEN PERDELERİNİ AÇIYOR.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları binasının final etabı olan 3 ve 4. etabı sözleşmeleri ihaleyi alan firmalar tarafından imzalandı.
ATAOĞLU İLE ERSOY ANKARA’DA BIR ARAYA GELDİ: ADA KIBRIS KAMPANYASI AVRUPA’YA AÇILIYOR.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ankara’da bir araya geldi.
Ataoğlu, EMITT Turizm Fuarı açılışında konuştu.
Ataoğlu: “Amacımız Kuzey Kıbrıs
Turizminin marka değerini yükseltmek”
KKTC Kültür Evi
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, beraberinde KKTC İstanbul Başkonsolosu Zalihe Mendeli ve KKTC İstanbul Turizm Koordinatörü Özge Palamutçu ile Türk Devletlerinin temsili evlerinin yer aldığı İstanbul Topkapı Kültür Parkı içerisinde bulunan Türk Dünyası Kültür Mahallesi'ni ziyaret etti.
ATAOĞLU: “KKTC'YE YAPILAN YATIRIMLAR, DÜNYAYLA YARIŞAN YATIRIMLARDIR”
Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) ev sahipliğinde, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Yatırım ve Finans Ofisi ile Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı desteği ve Türkiye İş Bankası'nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 2 gün boyunca sürecek Turizm Yatırım Forumu'nun (Tourism Investment Forum-TIF 2026) katılarak, açılış konuşması gerçekleştirdi.
“Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu” sergisi
Ataoğlu, Tatlısu Uluslararası Ahşap Heykel Sempozyumu Sergisi açılışında vurguladı; “SANATA DEĞER VERMEK, ÜLKENİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKMAKLA EŞDEĞERDİR”