Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne Antik Liman girişinde bulunan tarihi eski Gümrük Binası’nda oluşturulan sergi alanını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.
"İskele yapımında sona gelindi"
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm babaların gününü kutlayarak, hayatta olmayan babaları da rahmet ve özlemle andı.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Bakü'de düzenlenen 2026 Dünya Budo Kupası'nda şampiyon olan KKTC Budo Milli Takımı sporcularını kabul etti.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KITREB) iş birliğinde düzenlenen 37’nci Turist Rehberi Yetiştirme Kursu Sertifika Töreni’ne katılarak kursu başarıyla tamamlayan yeni turist rehberlerine sertifikalarını takdim etti.
ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”
Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME
6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.