Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne Güzel Sanatlar Müzesi’nde devam eden restorasyon, konservasyon ve peyzaj düzenleme çalışmaları ile Girne Kalesi’ni ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Anıt Mezarını ziyaret ederek, tamamlanan birinci etap çalışmalarını yerinde inceledi.
27-28 Ocak Direnişi, Kıbrıs Türk halkının tarih boyunca karşılaştığı zorluklar karşısında gösterdiği azim ve fedakarlığın en önemli örneklerinden biridir. Halkımızın vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu, her türlü baskı ve tehdide rağmen dimdik ayakta durmasını sağlamıştır. Bu direniş, sadece geçmişimize değil, geleceğimize de ışık tutan bir onur madalyasıdır.
Zaimağaoğlu, yarışmaya 14 Mart 2025 - 5 Mayıs 2025 tarihleri arasında başvuru kabul edileceğini açıkladı
Sömestr tatilinde müze ve ören yerleri ücretsiz
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.
IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...
Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.
Kültür Dairesi’nin 61. Kütüphane Haftası çerçevesinde düzenlediği “Etkili İletişim Nasıl Sağlanır” başlıklı seminer gerçekleştirildi
İş Bankası ve Halk Sanatları Derneği Kültür Dairesi’ne kitap bağışında bulundu
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması
Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.
KÜLTÜR DAİRESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ “13. GENÇ SANATÇILAR YARIŞMASI VE SERGİSİ”NİN SONUÇLARI BELİRLENDİ.
TURİZM HAFTASI KAPSAMINDA GAZİMAĞUSA'DA BUGÜN, “TURİZM ŞÖLENİ” DÜZENLENDİ.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı organizasyonunda, Gazimağusa Belediyesi katkılarıyla Namık Kemal Meydanında yer alan Turizm Şöleni, gece saatlerine kadar sürecek.
2. Kaleburnu Arkeo Festivali
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy- Karpaz Belediyesi, İskele Belediyesi ve Kaleburnu Arkeo Festivali Organizasyon Komitesi iş birliğinde düzenlenen 2. Kaleburnu Arkeo Festivaline katıldı.
Ada Kıbrıs tanıtımları büyüyor
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Ataoğlu, Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 6. Turizm Bakanları Toplantısı’nda vurguladı;
“TURİZM ALANINDAKİ İŞ BİRLİĞİ SADECE EKONOMİLERİMİZE KATKI SAĞLAMAKLA KALMAYACAK, AYNI ZAMANDA BÖLGEMİZDEKİ BARIŞ VE İSTİKRAR ÇABALARINA KATKI KOYACAKTIR”