Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Eski Eserler ve Müzeler Dairesi 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısı ile bazı etkinlikler düzenliyor.
Ataoğlu: "19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı ve Türk gençliğinin milli mücadeleye olan katkılarını anlama açısından büyük bir öneme sahip"
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi tarafından 22 Mayıs Uluslararası Biyolojik Çeşitlilik Günü kapsamında konferans düzenleniyor.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne ve Yakın Doğu Üniversitelerinde “Âşık Veysel’in Vefatının 50. Yıl Dönümü” anısına düzenlenen anma etkinliğine katıldı.
Mevlevi Müzesi açıldı
‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.
KÜLTÜR DAIRESI’NIN DÜZENLEDIĞI XXXIII. DEVLET FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANDI.
ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.