20 Temmuz Barış harekatının 50. Yıldönümü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları kapsamında Folklorama 2024 Müzikali Gazimağusa’da halka açık olarak sahneleniyor.
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi sahillerdeki denetimi artırdı.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları binasının ikinci etap inşaatı başlıyor. Birinci etap karkas inşaatı tamamlanan binanın kaba inşaatını kapsayan ikinci etabının beş ayda bitirilmesi hedefleniyor.
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez temizlenmesine rağmen, yine görüntü değişmiyor!
Başbakan Yardımcılıı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde, Çevre Koruma Dairesi tarafından personele yönelik hizmet içi eğitim verildi.
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı
“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı
Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu. Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.