Turizm Ve Çevre Bakanlığı, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında 2017’nin ilk turizm fuarı olan Vakantiebeurs 2017’de temsil ediliyor.
Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Orman Dairesi tarafından başlatılan ve helikopter ile biyolojik uygulama şeklinde yürütülen çam kese böceğiyle mücadele bugün Serhatköy bölgesinde yapılan son ilaçlamalarla son buluyor
Gazimağusa’da bir süre önce yıkılan sur duvarının restorasyonuna başlandı...
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.
ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs 10’uncu Uluslararası Pediatri Sempozyumuna katılarak, konuşma gerçekleştirdi.
ATAOĞLU: “MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ İLE HALKIMIZ ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİNDEN BİRİDİR”
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİNE YÖNELİK SORUŞTURMA MEMURLUĞU KURSU DÜZENLENDİ
Çevre Koruma Dairesi personelinin mesleki bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesi, görev ve sorumluluklarını daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen eğitim faaliyetleri devam ediyor.