Ülkemiz,Turizm Ve Çevre Bakanlığı ve turizm sektörü ile birlikte yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında Almanya’nın Düsseldorf kentinde bu yıl 14.’sü düzenlenen “2016 TOUR NATUR” turizm fuarında temsil edildi.
Boğaz Piknik Alanı’nda temizlik çalışması yapıldı. Turizm ve Çevre Bakanlığı, Girne Belediyesi, Orman Dairesi ve Çevre Dairesi işbirliğinde düzenlenen temizlik çalışması çerçevesinde Girne Belediyesi, alana 5 adet yeni çöp konteyneri yerleştirdi.
Bufavento Kalesi, Kıbrıs'taki Beşparmak Dağları'nda bir kaledir.
Mehmet Nasiboğlu, kabulde yaptığı konuşmada ülkemizde yeni yapılan otel inşaatlarında genellikler kaçak işçi kullanım yönüne gidildiğini söyleyerek “ Oteller genellikle yurt dışından getirdiği elektrik teknisyenlerini kullanıyor bizim ülkemizin elektrlk tesisatına yabancı kişilerce kurulan tesisler ciddi anlamda tehlikeler yaratabiliyor” dedi.
Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre sorunlarının çözülmesine yönelik değerlendirme yapılması,ortak denetim yapılabilmesinin sağlanması, kurumlararası işbirliği ve koordinasyonunun geliştirilmesi amacıyla bugün Bakanlık binasında üst düzey bir toplantı gerçekleştirdi.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit
Ataoğlu, LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.
Anneler Günü
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
“11. Halk Dansları Şöleni”
Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.
Gençlik Şöleni
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğünün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği Gençlik Şöleni, büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.
Ataoğlu: "Gençler ülkenin en büyük güvencesidir"
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, gençlerin ülkenin geleceğinin en büyük güvencesi olduğunu vurguladı.