Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü'nde, Alsancak Belediyesi, Lapta Belediyesi ve Lions Kulüpleri ile birlikte Lambosa Krallığında düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı.
DÜZENLENEN GECEYE TC CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI FUAT OKTAY VE BAŞBAKAN ERSİN TATAR DA KATILDI
Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel, KKTC Turizm İşbirliği Toplantısına katılmak üzere bugün Ankara’ya gidiyor.
Türkiye’de tarihi yerlere girmek için uygulanan Müze Kart sisteminden artık KKTC vatandaşları da aynı şekilde faydalanabilecek.
“Halkımız rahat olsun, yaşanan talihsiz kaza ile ilgili alınması gereken tüm tedbirler alınmıştır”
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit
Ataoğlu, LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.
Anneler Günü
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.
“11. Halk Dansları Şöleni”
Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.