Ataoğlu: “Bu gecenin, hepimizin hafızlarını tekrar gözden geçirmesine bahane olmasını ve vefa duygularımıza tekrardan kavuşmamıza bir araç olmasını dilerim”.
ÇEVRESEL GÜRÜLTÜ DEĞERLENDİRMESİ VE YÖNETİMİ TÜZÜĞÜ YÜRÜRLÜKTE TÜZÜK KURALLARINA AYKIRI DAVRANAN İŞLETMELERE PARA CEZASI YANINDA, MÜZİK İZİNLERİ 3 AYA KADAR ASKIYA ALINABİLECEK
Esenyel: “KKTC ile Bursa arasında turizm köprüsü kuracağız”
Esenyel: "Kuzey Kıbrıs, medeniyetlere ev sahipliği yapan çok kültürün ve tarihsel yapının yer aldığı güzel bir ada"
Ataoğlu “KÜLTÜR ÜLKENİN TURİZMDE MARKA DEĞERİ OLUŞTURMASINI SAĞLAYAN EN KIYMETLİ ÜRÜNDÜR”
Mevlevi Müzesi açıldı
‘’İNANÇ TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR DESTİNASYONDUR’’
BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI TURIZM KÜLTÜR GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANLIĞI’NA BAĞLI KIBRIS TÜRK DEVLET TIYATROLARI’NIN OYUNU “BURUN” KONYA'DA YOĞUN ILGIYLE KARŞILANDI.
Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, Konya Devlet Tiyatrosu ev sahipliğinde gerçekleştirilen Konya 17. “Bin Nefes Bir Ses” Uluslararası Türkçe Tiyatro Yapan Ülkeler Festivaline katıldı.
KÜLTÜR DAIRESI’NIN DÜZENLEDIĞI XXXIII. DEVLET FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN SONUÇLARI AÇIKLANDI.
ATAOĞLU:“PLASTIK YERINE DOĞA DOSTU ÜRÜNLERI TERCIH EDELIM”
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile mesaj yayımladı.