Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısı ile mesaj yayımladı.
Ataoğlu: "Kampanya Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Farklı ülkelerde de tanıtımlar sürdürülecek" Kuzey Kıbrıs turizminin Türkiye’de tanıtılması amacıyla hayata geçirilen “AdaKıbrıs” projesinin lansmanı İstanbul’da yapıldı.
Kültür Dairesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını 17 Mayıs Cumartesi akşamı Büyük Han’da düzenleyeceği Atatürk’le Yeniden Doğmak 2. Gençlik Konseri ile kutluyor…
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Anneler Günü dolayısıyla duygusal bir mesaj yayımladı.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.
BAŞBAKAN YARDIMCISI, SN. FİKRİ ATAOĞLU; “TERÖRSÜZ TÜRKİYE SÜRECİ, ANAVATAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN KARARLILIĞI VE TÜRK MİLLETİNİN DESTEĞİYLE İLERLİYOR” DEDi..
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, terörle mücadelede gelinen noktayı değerlendirerek, “Terörsüz Türkiye süreci, Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin kararlılığı ve Türk milletinin desteğiyle ilerliyor” dedi.