Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erdem Oskar'ın vefatı dolayısı ile mesaj yayımladı.
Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Girne Amerikan Üniversitesinde düzenlenen Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş – Toros 100 Yaşında” anma programına katıldı.
Ataoğlu: "Karaoğlanoğlu, Alsancak, Lapta ve Karşıyaka bölgelerini kapsayan etkinlikte, büyük bir gurur ve memnuniyetle yer aldım.
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Koop-Süt, süte yapılan zamdan 5 TL indirime gitme kararı aldı.
Seçici Kurul, Zeray Uzunoğlu, Seval Unan ve Burak Erkut’un çalışmalarının mansiyonla ödüllendirilmesine karar verdi.
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı
“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı
Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu. Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.