Posted: Oct 29, 2023

ATAOĞLU: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 100. YILINDA, TÜRKİYE'NİN GÜCÜNÜ VE BİRLİĞİNİ KUTLUYORUZ"

Büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına ulaşmanın gurur, coşku ve mutluluğunu Kuzey Kıbrıs olarak paylaşıyoruz. Bu anlamlı gün, Türk miletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük sembolüdür.

Read more
Posted: Oct 28, 2023

LEFKOŞA ŞEHİT DOĞAN AHMET İLKOKULU’NA GETİRİLEN “GEZİCİ SİNEMA KAMYONU” GÖSTERİMDE BULUNDU.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile TC Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde ve Kültür Dairesi organizasyonuyla KKTC’ye getirilen Gezici Sinema Lefkoşa Şehit Doğan Ahmet İlkokulu’nda gösterim yaptı.

 

Read more
Posted: Oct 28, 2023

“SİZLERİ KKTC’NİN TARİHİ VE KÜLTÜREL GÜZELLİKLERİNİ YERİNDE GÖRMEYE DAVET EDİYORUM”

Ataoğlu, Antalya’da düzenlenen “Kaleiçi Old Town Festivali” Gala gecesinde konuştu;

Read more
Posted: Oct 27, 2023

ATAOĞLU, ANTALYA VALİSİ HULUSİ ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ.

“Turizm ve kültür alanındaki konular ele alındı”

Read more
Posted: Oct 26, 2023

KKTC HEYETİ VERİMLİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDU.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığına bağlı Şehir Planlama Dairesi ve Çevre Koruma Dairesi yetkilileri, Başbakanlık Deprem Komitesi üyeleri ile birlikte Ankara’da temaslarını tamamladı.

Read more
RSS
First101102103104106108109110Last

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive