Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş’ın 13.ölüm yıldönümünde düzenlenen açılış törenine Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da katıldı.
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kurucu lideri ve Kıbrıs Türk halkının özgürlük mücadelesinin sembolü Rauf Raif Denktaş’ı, aramızdan ayrılışının 13. yıl dönümünde rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.
Turizm ve etkinlik sektörünün devleri ACE of MICE ile 22. Kez bir araya geldi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, sektörün en büyük organizasyonuna üçüncü kez ev sahipliği yaptı.
“Çalışmalarımız, projelerimizin 2025’te ekonomiye katkı sağlaması ve topluma daha iyi bir yaşam sunma hedefiyle sürüyor”
"Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sesini dünyaya duyuran Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) 61’inci kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.
ATAOĞLU’NDAN KIBRISLI TÜRK HEKİMLERE, BÜYÜK DESTEK!
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kuzey Kıbrıs 10’uncu Uluslararası Pediatri Sempozyumuna katılarak, konuşma gerçekleştirdi.
ATAOĞLU: “MUHTARLARIMIZ, DEVLETİMİZ İLE HALKIMIZ ARASINDAKİ EN GÜÇLÜ GÖNÜL KÖPRÜLERİNDEN BİRİDİR”
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
ÇEVRE KORUMA DAİRESİ PERSONELİNE YÖNELİK SORUŞTURMA MEMURLUĞU KURSU DÜZENLENDİ
Çevre Koruma Dairesi personelinin mesleki bilgi ve yetkinliklerinin geliştirilmesi, görev ve sorumluluklarını daha etkin ve verimli bir şekilde yerine getirmelerinin sağlanması amacıyla yürütülen eğitim faaliyetleri devam ediyor.