TEDBIRLER ILE TELAFI EDiCi TEDBIRLER ÜZERINDE DE TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
• Turizm ve Çevre Bakanlığı himayelerinde, Gazimağusa Belediyesi ve DAÜ’nün işbirliğinde Turizm Şöleni yapıldı...
Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Polis Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Soruşturma Memurluğu Eğitimi tamamlandı.
Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul’da düzenlenen 21. Avrasya Ekonomi Zirvesinde Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya eşlik etti.
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Antalya’daki temaslarını tamamlayarak ülkeye döndü.
ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”
Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME
6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.
Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi
Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) arasında, Girne Bandabulya Gastronomi ve Kültür Evi Projesi kapsamında mutfak ekipmanlarının temin, tahsis ve iadesine ilişkin protokol imzalandı.
15 KIBRISLI TÜRK ŞEHİT, ATLILAR ŞEHİTLİĞİ’NDE DÜZENLENEN DEVLET TÖRENİYLE TOPRAĞA VERİLDİ.
Kayıp Şahıslar Komitesi (KŞK) tarafından kimlik tespitleri tamamlanan 15 Kıbrıslı Türk şehit, Atlılar Şehitliği’nde düzenlenen devlet töreniyle toprağa verildi.