Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul’da Türkiye basınına verdiği röportajdaki ifadelerinin eksik anlaşıldığını belirterek bir açıklama yaptı.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ile görüştü.
Dünya Helal Zirvesi ve Helal Expo kapılarını açtı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen organizasyon, binlerce katılımcıyı bir araya getirdi.
KKTC ilk kez Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri Konferansı’na katıldı
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 26. Olağan Genel Kurulu'nda yeniden Başkan seçilen değerli dostumuz Sayın Firuz Bağlıkaya'yı en içten dileklerimle tebrik ederim.
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı
“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.
Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı
Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu. Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.
15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü
Kardeş Azerbaycan halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.
Bilgilendirme
Koruma altındaki Kaplumbağalara ve üreme alanlarına zarar vermenin cezası aylık asgari ücret kadardır.