Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında Hollanda’nın Utrecht kentinde yer alan Vakantiebeurs 2017’de tanıtılıyor.
Turizm Ve Çevre Bakanı Ataoğlu, Güzelyurt katı atık transfer istasyonunda incelemelerde bulundu
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri ATAOĞLU Kurucu Cumhurbaşkanı Denktaş’ın 5. ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
"HEDEFİMİZ KUZEY KIBRIS’TA TÜM ESKİ ESER ALANLARININ VE ÖZEL ÇEVRE KORUMA BÖLGELERİNİN DERECELENDİRİLMİŞ ŞEKİLDE HARİTALANMASINI SAĞLAMAKTIR."
Kasım – Aralık 2016’da 11 adet sanayi tesisinin baca gazı emisyon denetimi yapıldı.
Kıbrıs Türk Halkının özgürlük tutkusu
27-28 Ocak Direnişi, Kıbrıs Türk halkının tarih boyunca karşılaştığı zorluklar karşısında gösterdiği azim ve fedakarlığın en önemli örneklerinden biridir. Halkımızın vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu, her türlü baskı ve tehdide rağmen dimdik ayakta durmasını sağlamıştır. Bu direniş, sadece geçmişimize değil, geleceğimize de ışık tutan bir onur madalyasıdır.
Ataoğlu: “Bu anıt, Denktaş’ın liderliğinde verilen özgürlük mücadelesinin unutulmaması için önemli bir mihenk taşıdır”
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın Anıt Mezarını ziyaret ederek, tamamlanan birinci etap çalışmalarını yerinde inceledi.
Kantara Gençlik Kampı yenileniyor
Ataoğlu: “Gençlere daha iyi imkanlar sunmak için çalışıyoruz”
KKTC, ‘Ada Kıbrıs’ konsepti ile İstanbul EMİTT Turizm Fuarı’nda
Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı turizm tanıtma ve pazarlama faaliyetleri kapsamında İstanbul’da bu yıl 28’ncisi düzenlenen EMİTT Turizm Fuarı’nda yerini aldı.
6 Şubat 2023…
Acının, kaybın ve tarifsiz hüznün günü…
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU’NUN BERAT KANDİLİ MESAJI
KOOPBANK’TAN, SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NE ARAÇ BAĞIŞI…
ATAOĞLU; “YEREL BANKALARA SAHİP ÇIKILDIĞI SÜRECE, KARŞILIK ALINIYOR”
ATAOĞLU: “KARPAZ’DA YAŞANAN VAHŞET KABUL EDİLEMEZ”
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Karpaz'da 14 eşeğin telef edilmesi nedeni ile açıklamalarda bulundu.