Alevkayası ve Onur Camping sahilinde temizlik kampanyası gerçekleştirildi...
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinin öncüsü Dr. Fazıl Küçük’ün 37’nci yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı.
Ambalaj ve ambalaj atıkları için yasal düzenleme son aşamaya geldi...
Ataoğlu; "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Kurucu Cumhurbaşkanı, ömrünü Kıbrıs davasına adamış olan merhum Rauf Raif Denktaş'ın vefatının 9’uncu yıl dönümünde saygı ve rahmetle yad ediyoruz.
Bakan Ataoğlu: “Çatışmak değil, uzlaşı kültürüyle sorunların üstesinden geleceğiz”
ZAIMAĞAOĞLU 62 .KÜTÜPHANE HAFTASI NEDENIYLE BIR MESAJ YAYIMLAYARAK TÜM KÜTÜPHANECILERIN VE OKURLARIN KÜTÜPHANE HAFTASINI KUTLADI.
Zaimağaoğlu, Kütüphane Haftası etkinliklerini “Kitap Oku ve Farkında Ol!” sloganıyla KKTC Trafik Kazalarını Önleme Derneği ile birlikte gerçekleştireceklerini bildirdi.
BAKANLIK İLE TELSİM VODAFONE ARASINDA DEPREM FARKINDALIĞI İÇİN İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Jeoloji ve Maden Dairesi (JMD) ile Telsim Vodafone (VMOL) arasında, deprem farkındalığını artırmaya yönelik önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.
BERLIN’DE KIBRIS TÜRK KÜLTÜRÜ, HALK DANSLARI, EL IŞLERI, YAZIN VE FOTOĞRAF SANATI TANITILDI.
Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği’nde, 30 Mart 2026 tarihinde düzenlenen Nevruz kutlamalarında KKTC, Berlin Temsilciliğinin daveti ve Kültür Dairesi’nin koordinasyonu temsil edildi.
4.TÜRSAB TURIZM KONGRESI’NIN ÜÇÜNCÜ VE SON GÜN OTURUMLARI, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURIYETI’NIN (KKTC) DIJITAL TURIZM VIZYONUNU YANSITAN “ADAKIBRIS” PROJESININ TANITIM SUNUMU ILE BAŞLADI.
8 Nisan Çarşamba günü düzenlenen oturumda; K.K.T.C. Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Genel Müdürü Mine Emiroğlu, projenin detaylarını ve adanın gelecek turizm stratejilerini sektör paydaşlarıyla paylaştı.
“Opera & Bale Sokakta – Sesin Yolculuğu”
KKTCDOB’un “Opera & Bale Sokakta – Sesin Yolculuğu” etkinliği Gazimağusa Belediyesi iş birliğiyle 20 Nisan'da Othello Kalesi'nin tarihi atmosferinde çok özel bir çalışmada yeniden sahneleniyor.
ATAOĞLU’NDAN KEPEZ BELEDİYESİ’NE ZİYARET
Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Antalya 5’inci Diplomasi Forumu’na katılmak üzere gittiği Antalya’da, temaslarda bulunuyor.