Posted: Aug 16, 2021

ATAOĞLU, HOLLANDA PARLAMENTOSU ÜYESİ LİANE DEN HAAN İLE GÖRÜŞTÜ.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Hollanda Parlamentosu üyesi Liane den Haan ile gayriresmi bir görüşme gerçekleştirdi. Haan, görüşmede yaptığı konuşmada her yıl Kuzey Kıbrıs’a geldiğini, burasını kendi evi olarak gördüğünü ve burada çok mutlu olduğunu söyledi.

Read more
Posted: Aug 15, 2021

TURİZM VE ÇEVRE BAKANI ATAOĞLU, GİRNE ANTİK LİMAN ESNAFI İLE BİRARAYA GELDİ...

Bakan Ataoğlu: “Girne Antik Limanı sadece turizme hizmet edecek şekilde projelendirildi”

Read more
Posted: Aug 4, 2021

ATAOĞLU, KIBRIS YABAN HAYAT ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ VE HUMBOLDT ÜNİVERSİTESİ YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikti Ataoğlu, Kıbrıs Yaban Hayat Araştırma Enstitüsü ve Humboldt Üniversitesi yetkililerini kabul ederek Karpaz ve Karşıyaka sahillerinde Çevre Koruma Dairesi ile işbirliği içerisinde yapılan Deniz Kaplumbağaları Koruma Projesi hakkında bilgi aldı.

Read more
Posted: Aug 1, 2021

ATAOĞLU:“UMARIM BÖYLESİ ÜZÜCÜ FELAKETLERİ BİR DAHA YAŞAMAYIZ”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Karşıyaka bölgesinde çıkan yangın dolayısı ile mesaj yayımladı.
 

Read more
Posted: Aug 1, 2021

TURIZM VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU'NUN 1 AĞUSTOS TOPLUMSAL DİRENİŞ BAYRAMI GÜNÜ MESAJI

Read more
RSS
First159160161162164166167168Last

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive