Posted: Aug 18, 2022

"2023’TE TÜRKİYE ÜZERİNDEN KKTC’YE YOĞUN BİR YABANCI TURİST AKIŞI SAĞLANACAK"

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri  Ersoy'u kabul etti.

Read more
Posted: Aug 18, 2022

ATAOĞLU: "KIBRIS TÜRK HALKI YAŞANAN ZULMÜ UNUTMADI”

Barbarlık Müzesi Restorasyonu, Çevre Düzenlemesi ve Teşhir Tanzim Projesi”nin açılışı bugün törenle yapıldı.

Read more
Posted: Jul 19, 2022

ATAOĞLU: "ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ NASIL KAZANDIĞIMIZI UNUTMADIK"

"20 Temmuz 1974 tarihinde gerçekleştirilen Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 48’nci yıldönümünü, Barış ve Özgürlük Bayramı olarak kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.

Read more
Posted: Jul 19, 2022

FODER’İN 7 TEMA FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI.

ATAOĞLU: “DEĞERLERİMİZİ GELECEK NESİLLERE TAŞIYACAĞIZ”

Read more
Posted: Jul 15, 2022

ATAOĞLU: "KİMSE TÜRK MİLLETİNE BOYUN EĞDİREMEZ

"Bugün Kıbrıs’ın Yunanistan’a bağlanması yani Enosis idealinin yaşama geçirilmesini amaçlayan faşist Yunan darbesinin 48’ıncı yıldönümü. Ayrıca Anavatan Türkiye’nin hainlere karşı verdiği istikbal mücadelesinin 6’ıncı yıl dönümü.

Read more
RSS
First135136137138140142143144Last

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive