33. DÖNEM TURİST REHBERİ YETİŞTİRME KURSU’NUN DİPLOMALARI VE 2017-2018 TURİST REHBERİ KİMLİK KARTLARI TÖRENLE DAĞITILDI.

33. DÖNEM TURİST REHBERİ YETİŞTİRME KURSU’NUN DİPLOMALARI VE 2017-2018 TURİST REHBERİ KİMLİK KARTLARI TÖRENLE DAĞITILDI.

Törende, Turizm Bakanlığı yetkilileri ve rehberler hazır bulundu.

Bakan Ataoğlu, rehberliğin önemine işaret ettiği konuşmasında, böyle bir etkinlikte yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Turizmi geliştirmek için yapılan çalışmalara değinen Bakan Ataoğlu, turizmin geliştirilmesi ve ülkenin tanıtımı çalışmalarında rehberlerin çok önemli bir payı ve katkıları olduğunu kaydetti.

Bugünkü etkinlikte Kıbrıs Türk Rehberler Birliği Başkanı’nın bulunmamasını eleştiren Bakan Ataoğlu, bu konun ileriki günlerde ciddi olarak değerlendirileceğini söyledi.

Rehberlerin sorunları olduğunu, bu konuda yapılan çalışmaların devam ettiğini ifade eden Bakan Ataoğlu, rehber eksiklikleri konusundaki sorunların çözümü için yeni bir eğitim programı açılacağını belirtti.

Bakan Ataoğlu, sessiz rehberlik konusuna da önem verdiklerini söyleyerek, bu konuda gerekli adımların atılacağını da sözlerine ekledi.

Bakan Ataoğlu’nun konuşması sonunda diploma ve kimlik artları dağıtıldı.

33. Dönem Turist Rehberi Yetiştirme Kursu'nda başarılı olan 9 kişiye diploma ve 180 kişiye de 2017-2018 Turist Rehberi Kimlik Kartları verildi.

Print
Posted: Oct 1, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2829
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

Read more
301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive