Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı...
Ataoğlu: "30 AĞUSTOS, TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN TEMELLERİNİN ATILMASINDAKİ EN ÖNEMLİ ETKENLERDEN BİRİDİR"
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türklerin zaferlerle dolu tarihinde ayrı bir önemi olduğunu kaydetti.
Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, Kurtuluş Savaşı’nın, Türk Milleti’nin ordusu ile birlikte Ulu Önder Atatürk önderliğinde yazdığı kahramanlık destanı olduğunu kaydetti. 
Ataoğlu, 95 yıl önce sayı ve silah olarak kendisinden çok üstün olan düşman karşısında, yüreğindeki vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve ülkesini kanının son damlasına kadar koruyan Türk askerinin kazandığı zaferin, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasındaki en önemli etkenlerden biri olduğunu belirtti.
Fikri Ataoğlu, “Kıbrıs Türk Halkı’nın toplumsal varlığını korumak ve Kıbrıs’ta insan onuruna yaraşır bir hayat yaşamak için verdiği Varoluş Mücadelesi de, Anadolu’daki kardeşlerinin verdiği mücadelenin Kıbrıs’ta tekrarından ibarettir” dedi. 
Ataoğlu, 30 Ağustos Zafer'ini armağan eden Ulu Önder Atatürk'e, silah arkadaşlarına, kahraman orduya şükranlarını sunarak, Türk milletinin bayramını kutladı.

Print
Posted: Sep 5, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive