ATAOĞLU: “HER ÖĞRETMEN, ÇOCUKLAR İÇİN, BİR REHBER”

ATAOĞLU: “HER ÖĞRETMEN,  ÇOCUKLAR İÇİN, BİR REHBER”

ATAOĞLU: “HER ÖĞRETMEN, 
ÇOCUKLAR İÇİN, BİR REHBER”

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Ataoğlu, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve rahmetle andıklarını belirterek, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Öğretmenlik mesleğinin özveri ve fedakarlık gerektiren mesleklerden olduğunu belirten Ataoğlu, her öğretmenin, çocuklar için, bir rehber olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Türk gençliğinin geleceğini kurarken iyi bir eğitime ihtiyaç duyduğunu da dile getiren Ataoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durmasının ancak eğitim yoluyla mümkün olduğunu, başta aileler olmak üzere, en büyük görevin ise öğretmenlere düştüğünü söyledi.

Ataoğlu; “Atatürk’ün ortaya koyduğu ilkelerden taviz vermeden görevini ifa eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı büyük zahmetlerle yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı sunarım.” diye konuştu.

Print
Posted: Nov 26, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive