ÇEVRE KORUMA DAİRESİ’NİN TEMİZLİK FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

ÇEVRE KORUMA DAİRESİ’NİN TEMİZLİK FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

Her hafta düzenlenen temizlik etkinlikleri kapsamında bu hafta Çevre Koruma Dairesi Mağusa Birimi ile Tatlısu Belediyesi işbirliğinde Tatlısu kıyı şeridinde temizlik etkinliği düzenlendi.

Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Abdullah Aktolgalı, belediye personeli ve Çevre Koruma Dairesi Personeli temizlik etkinliğine katıldı.

Çevre Koruma Dairesi Girne Birimi, Lapta ve Alsancak Belediyesi işbirliğinde temizlik etkinliği gerçekleştirdi. Alsancak ve Lapta arasındaki bölge ile Lapetos bölgesinde yapılan temizlik etkinliğine ingiliz turistler de katkıda bulundu.

Çevre Koruma Dairesi Güzelyurt Birimi, Güzelyurt Kurtuluş İlkokulu avlusunda temizlik etkinliği düzenlerken, Çevre Koruma Dairesi Lefke Birimi Lefke-Gemikonağı, Lefke göleti yolu üzerinde temizlik faaliyetinde bulundu.

Lefke Belediyesi işbirliğinde ağır iş araçları ile yapılan temizlik çalışmasında bölge çöplerden arınmış oldu.

Yapılan temizliğin ardından Çevre Koruma Dairesi yetkilileri tarafından bölgeye uyarıcı levhalar asıldı.

Her perşembe ülkenin değişik noktalarında eşzamanlı olarak çevre temizliği yapan Çevre Koruma Dairesi, çevre temizliği konusunda farkındalık yaratmak için temizlik etkinliklerine devam edecek.

Print
Posted: Oct 8, 2018,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«September 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
31

ATAOĞLU: “ACININ VE MECBURİYETİN ÜZERİNDEN KAZANÇ HESABI YAPILAMAZ”

Girne açıklarında yaşanan ve hepimizi derinden üzen gemi faciasının ardından hava yolu bilet fiyatlarında yaşanan olağanüstü artışlar kabul edilebilir değildir.

Read more
123456
GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

GÜNGÖR ÇÖP ALANI’NDAKİ YANGIN VE DENETİM ÇALIŞMALARI HAKKINDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME

6 Eylül 2026 tarihinde sabah saatlerinde Güngör Çöp Alanı’nda meydana gelen yangının ardından, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı, Çevre Koruma Dairesi Müdürü Yılmaz Altunterim başkanlığındaki teknik ekip bölgede kapsamlı inceleme ve denetimlerde bulunmuştur.

Read more
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Archive