Çevre konularına dikkat çekmek amacıyla bölgelere bilgilendirici tabela yerleştirilmesi

Çevre konularına dikkat çekmek amacıyla bölgelere bilgilendirici tabela yerleştirilmesi

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi, çevre konularına dikkat çekmek amacıyla bölgelere bilgilendirici tabelalar yerleştirmeye başladı.
Daha güzel ve daha yaşanabilir bir çevre hedefiyle farkındalık yaratmak için yapılacak bu uygulama başkent Lefkoşa’da başlayarak, tüm ilçelere yayılacak.
Bu çerçevede tüm çemberlere bilgilendirici tabelaların takılmasına başlandı.
Çevre Koruma Dairesi’nden yapılan açıklamada çevreye çöp atmanın veya atık bırakmanın yasağının 1 m ³’de az ise - Aylık asgari ücretin ¼’ü kadar, 1 -10 m ³’e kadar aylık asgari ücret kadar ve 10 m ³’den fazla ise aylık asgari ücretin 2 katı kadar olduğu hatırlatıldı.

Print
Posted: Jul 4, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«January 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
29303112
Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Ataoğlu’ndan Sivil Savunma Teşkilatı’na ziyaret

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Read more
34
5
Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Ataoğlu, Adalıer’i ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Polis Genel Müdürü Ali Adalıer’i ziyaret ederek görüşmede bulundu.

Read more
67891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive