TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM MARATONUNA DEVAM EDİYOR...

TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM MARATONUNA DEVAM EDİYOR...

Turizm Ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun yoğun ilgi ve destek gösterdiği yurtdışı tanıtım ve pazarlama çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Bu kapsamda, Turizm ve Tanıtma dairesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında, dünyanın çeşitli yerlerinde gerçekleştirilen en prestijli fuarları belirlenerek ülkemizin katılımı ve tanıtımı gerçekleştiriliyor.

Ocak ayı içerisinde, 5 ayrı ülkede gerçekleştirilen ve milyonlarla ifade edilen katılımcının iştirak ettiği, ayrıca çeşitli ülkelerden tur operatörleri, hava yolu şirketleri, seyahat acenteleri, turizm yazarları, restoranlar, turizm birlikleri, oteller, turizm pazarlama şirketleri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren birçok profesyonelin de yer aldığı turizm fuarlarında boy gösteren KKTC deniz, güneş ve kum ile tarif edilen kitle turizmine ek olarak alternatif turizme yönelik çalışmalar ile tanıtılıyor.

2017 yılının ilk ayında Hollanda Uluslararası Vakantiebeurs Turizm ve Rekreasyon fuarı ve Avusturya'nın en önemli turizm fuarı "Ferien Messe Wien"’de temsil edilen ülkemiz, 19-22 Ocak tarihleri arasında Fillandiya’nın Helsinki şehrinde düzenlenen ve , 1,3 milyon kişinin ziyaret ettiği MATKA 2017, 14-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Sttutgart kentinde 220 bin civarında kişinin ziyaret ettiği, CMT Stuttgart ve 19-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenen İngiltere Manchester’de düzenlenen ve 420 bin civarında ziyaretçinin katıldığı Destinations The Holiday and Travel Show Manchester’de temsil edildi.

Bakanlık yetkilileri ve ülkemiz turizm sektörü temsilcileri ile yabancı tur operatörleri arasında yeni iş imkanları oluşturmak amacı ile toplantı ve görüşmellerin yapıldığı fuarlarda zengin görsellerle donatılmış modern yapıdaki standımızı ziyaret eden konuklara başta kültür turizmi, sağlık turizmi ve sürdürülebilir alternatif turizm çeşitleri anlatıldı.

Fuarlarda Bakanlığımızı temsilen, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Cansev Yeşilada, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Tanıtma Memurları Okan Sadrazam, Zuhal Asiloglu, Orçun Gökçe ve Almanya Turizm Ofisi Nord Zypern Tourismus Zentrum tanıtma görevlisi Emrah Gunen görev aldı.

Print
Posted: Jan 24, 2017,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234567
891011121314
15161718
ATAOĞLU; “ÇEVRE BİLİNCİ, GENÇLERİMİZLE YAYILACAK”

ATAOĞLU; “ÇEVRE BİLİNCİ, GENÇLERİMİZLE YAYILACAK”

Çevre bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak amacı ile Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayelerinde mayıs ayı boyunca “Sıfır Atık Çöp Toplama Maratonu” organize ediliyor.

Read more
19
Ataoğlu, “6. Dünya Sağlık Turizmi Forumu ve Konferansı”açılış konuşmasında vurguladı;

Ataoğlu, “6. Dünya Sağlık Turizmi Forumu ve Konferansı”açılış konuşmasında vurguladı;

"KKTC, SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN UYGUN KOŞULLARA SAHİP ENDER ÜLKELERDEN BİRİDİR"

Read more
2021
22232425262728
293012345

Archive