TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM ATAKLARINA BAKÜ’DE DEVAM EDİYOR...

TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI TANITIM ATAKLARINA BAKÜ’DE DEVAM EDİYOR...

Turizm ve Çevre Bakanlığı Turizm Tanıtma ve Pazarlama çalışmaları Azerbaycan’da Kuzey Kıbrıs’ı tanıtacak.

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu Road Show’u gerçekleştirmek üzere, beraberinde KITSAB, KITOB, THY KKTC Müdürlüğü ve Basın Mensuplarının yer aldığı heyet Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitmek üzere 29 Kasım’da( yarın) adadan ayrılacaklar.

Uluslararası alandaki tanıtım faaliyetlerinin bir ülkenin, dünyadaki görüntüsü, saygınlığı ve dolayısıyla hedeflenen dış politikanın etkinliği bakımından oldukça önemli rol oynadığını belirten Ataoğlu, “Esnek kullanılabilen ve etkili bir dış politika aracı olan tanıtım faaliyetlerinin, belirli bir stratejiye oturtulması ve ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla eşgüdüm halinde ve işbirliği içinde çalışılması önemlidir” dedi.

Ayrıca Tanıtımda başarının, uzun vadeli planlamaya, global bakışa ve ayrıntılı uygulamaya dayalı bir yaklaşıma bağlı olduğunun altını çizen Ataoğlu, ülkeye gelen turist sayısını artırmak için, kampanyalara hız verdiklerini ve bu gayreti sürdüreceklerini belirtti.

Turizmde gerçekleştirdikleri her yeni girişimde Rum lobisiyle karşı karşıya kaldıklarını da vurgulayan Ataoğlu, 2017'de hava yolundaki çeşitliliği daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

"Hava yolundaki çeşitliliği daha da ileriye götürmemiz halinde turizm potansiyelimizi büyütme hedefine daha kolay ulaşacağız” diyen Ataoğlu, önümüzdeki günlerde değişik havayolu şirketlerinin Kuzey Kıbrıs'a uçmasını sağlayacaklarını kaydetti.

Bakanlık Tanıtma Pazarlama Dairesi koordinesiyle düzenlenen Bakü’de birçok turizm acentesi ve sektör temsilcisinin katılacağı etkinlikte, Ülkeyi Tanıtıcı broşürler ve tanıtım CD’leri katılımcılara dağıtılacak,sinevizyon gösterileri yapılacak. Ülkemizden sektör temsilcilerinin yoğun şekilde yer alacağı tanıtım etkinliğinde karşılıklı anlaşmaların gerçekleştirilmesi maksadıyla, Turist akışının, otel ve uçak anlaşmalarının yapılabileceği bir ortama olanak sağlayacak. THY’nın Bakü’den KKTC’ye Touch Down yaparak uçuş planlaması ise zahmetsiz ve kısa sürede yolcuların adaya getirilmesine olanak sağlayacak.

Heyet 2 Aralık Cuma günü adaya dönecek...

Print
Posted: Nov 28, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2024»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234567
891011121314
15161718
ATAOĞLU; “ÇEVRE BİLİNCİ, GENÇLERİMİZLE YAYILACAK”

ATAOĞLU; “ÇEVRE BİLİNCİ, GENÇLERİMİZLE YAYILACAK”

Çevre bilincini artırmak ve farkındalık yaratmak amacı ile Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı himayelerinde mayıs ayı boyunca “Sıfır Atık Çöp Toplama Maratonu” organize ediliyor.

Read more
19
Ataoğlu, “6. Dünya Sağlık Turizmi Forumu ve Konferansı”açılış konuşmasında vurguladı;

Ataoğlu, “6. Dünya Sağlık Turizmi Forumu ve Konferansı”açılış konuşmasında vurguladı;

"KKTC, SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN UYGUN KOŞULLARA SAHİP ENDER ÜLKELERDEN BİRİDİR"

Read more
2021
22232425262728
293012345

Archive