YENİ TURİST ENFORMASYON OFİSLERİ HİZMETE GİRDİ

YENİ TURİST ENFORMASYON OFİSLERİ HİZMETE GİRDİ

Ülkemize gelen turistlerin yoğun olarak ziyaret ettikleri Girne şehir merkezinde bulunan Baldöken Otoparkı içerisinde bulunan Turist Enformasyon Ofisi Turizm ve Çevre Bakanlığı ile Girne Belediyesi arasında imzalanan bir protokol ile hizmete açıldı.

Ayrıca, Mağusa’da Akyar sınır kapısında Mağusa Polis Müdürlüğü’nün katkıları ile ülkemize gelen turistlere hizmet verebilmek için bir Turist Enformasyon Ofisi de hizmet vermeye başladı.

Sözkonusu ofislerde ülkemize gelen turistlere sunulmak üzere, ülkemiz turizmini tanıtıcı çeşitli lisanlarda broşürler, şehir haritaları, karayolları haritası, özel ilgi turizmine yönelik çeşitli broşürler bulunuyor.

Baldöken Otoparkı içerisinde bulunan Turist Enformasyon Ofisi Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Girne Turist Enformasyon Ofisi personeli ile dönüşümlü olarak yaz dönemi için 08.00 – 20.00, Akyar Turist Enformasyon Ofisi de Mağusa’da bulunan Bakanlığımıza bağlı Akkule Turist Enformasyon Ofisi Personeli tarafından 09:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Print
Posted: Sep 7, 2016,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive