Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor

‘Ada Kıbrıs’, ‘VisitNCY.com’ Markaları Dünyaya Tanıtılıyor


Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA), iş birliğiyle yürütülen tanıtım kampanyaları bu yıl da devam ediyor.


Türkiye ve İngiltere pazarında yapılan tanıtımlar ülke turizmi açısından büyük önem arz ediyor.


Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da televizyon, sinema salonları, dijital platformlar, Influencerler ve sosyal medya kanalları üzerinden gerçekleştirilen reklam çalışmalarıyla “Ada Kıbrıs” ve VisitNCY.com markalarını uluslararası alanda tanıtılmaya devam ediliyor.


Başbakan Yardımcısı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu yaptığı açıklamada kampanyanın amacının, Kuzey Kıbrıs’ın tarihi, kültürel mirası, doğal güzellikleri ve turizm potansiyelini hem Türkiye’de hem de dünya genelinde daha geniş kitlelere ulaştırmak olduğunu söyledi.
Ataoğlu, mart ve nisan aylarında başlayan tanıtım kampanyalarının ekim ayının sonuna kadar devam edeceğini ifade ederek, “turizmde görünür olmak, ülke turizmine daha fazla fayda sağlar” diye konuştu.


Ataoğlu, Türkiye’nin ulusal kanallarında, Türkiye’de faaliyet gösteren binden fazla sinema salonunda, dijital platformlar ve sosyal medya sayfalarında yapılan tanıtımların önemine vurgu yaparken, ayrıca Türkiye’de ve Uluslararası alanda tanınmış  Influencerleri adamıza getirerek burdaki güzellikleri paylaşmalarını sağlıyoruz.


Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı ile yapılan bu tür iş birliklerinin ülke turizmi açısından büyük önem taşıdığı anlatan Ataoğlu, “Ada Kıbrıs ve VisitNCY.com markalarının Kuzey Kıbrıs’ın uluslararası bilinirliğini artırmayı ve turizmde sürdürülebilir büyümeyi hedefliyoruz” dedi.


Ataoğlu, tanıtma ve pazarlama kampanyalarının önümüzdeki dönemde de farklı mecralarda devam edeceğini ve Kuzey Kıbrıs’ın dünya turizminde güçlü bir destinasyon olarak öne çıkarılacağını belirtti.

Print
Posted: Oct 2, 2025,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
12
Fikri Ataoğlu Bakü’deki  DTİK zirvesine katıldı

Fikri Ataoğlu Bakü’deki DTİK zirvesine katıldı

Dünya Türk İş Konseyi, iş insanları ve devlet yetkililerini Bakü'de buluşturdu.
Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devlet yetkilileri ve iş insanlarının bir araya geldiği geniş katılımlı bir etkinlik düzenlendi.

Read more
1314
15
15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

15 Haziran Azerbaycan Milli Kurtuluş Günü'nü

Kardeş Azerbaycan halkının 15 Haziran Milli Kurtuluş Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Read more
1617
Bilgilendirme

Bilgilendirme

Koruma altındaki Kaplumbağalara ve üreme alanlarına zarar vermenin cezası aylık asgari ücret kadardır. 

Read more
18192021
22232425262728
293012345

Archive