ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Tam bir yıl önce, yüreğimizde derin bir iz bırakan Kahramanmaraş depremiyle karşılaştık. O karanlık gün, aramızdan "Şampiyon Melekler”imizi aldı, ama kalplerimizde bıraktıkları iz baki kaldı. Bu acı yıl dönümünde, onları özlemle anarken, duygularımızı kelimelere dökmeye çalışıyoruz.

Şampiyon Meleklerimiz, bu dünyadan erken ayrıldılar, ancak bıraktıkları iz, sevgi ve anılarla sonsuza kadar yaşayacak. Her biri, birer şampiyondu, birer melek gibiydi. Onların sevgisi, iyiliği ve gülüşleri, hep hatırlayacağımız değerli mirasları oldu.

Bu yıl dönümünde, onların adını anarken, anılarına sıkıca sarılıyoruz. İz bıraktıkları anılar, sevgileri ve başarılarıyla yaşayacaklar.

Dualarımız, kaybettiklerimizin ruhlarına yükseliyor. Onların huzur içinde olmalarını dilerken, aynı zamanda geride bıraktıkları sevgi dolu hatıraları yaşatma sorumluluğunu da hissediyoruz. Hepsi birer melek oldular ve ışıkları hala içimizde parlıyor.

Meleklerimizi kalbimizde bir boşluk, gözlerimizde bir hüzün ve ruhumuzda bir derinlikle anıyoruz.

ADALET İSTİYORUZ

Depremin birinci yılında, İsias Otel faciasının yankıları hala içimizde. Kaybettiğimiz canlarımızı anarken, yıkılan İsias Otel'in ardındaki sorumluların Adıyaman’daki mahkeme süreci devam ediyor.

Yürekleri dağlamış ve birçok cana mal olan İsias Otel davasını, deprem komisyonumuz, hükümetimiz, ailelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve Kıbrıs Türk halkı olarak takip ediyoruz.

Sorumlular, bu acı olayın ardındaki gerçekleri derhal ortaya çıkarmalı ve bu davanın adaletli bir sonuca ulaşmasını, suçluların en ağır şekilde yargılanmasını bekliyoruz.

İsias Otel faciasının birinci yılında, kaybettiğimiz canlarımıza olan özlemimiz bir yana, adaletin sağlanması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Sorumluların soruşturulması ve gereken en ağır cezai yaptırımların uygulanması, toplumun huzur ve güvenliği adına hayati önem taşımaktadır. Unutulmamalıdır ki, adalet, kaybettiklerimizin anısına olan en değerli saygıdır.

Adalet talebimizi yineleyerek, kaybettiğimiz canlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Fikri Ataoğlu

Başbakan Yardımcısı

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı

 

Print
Posted: Feb 5, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«March 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2324252627281
2
Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri  arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba: "Kadınlarımız, 2-8 mart tarihleri arasında müzelere ücretsiz girecek"

Ziba, "Bu özel günde; tarih, sanat ve kültürün izinde keyifli bir yolculuğa çıkmak isteyen tüm kadınları müzelerimize davet ediyoruz." dedi. 

Read more
345
ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

ATAOĞLU: "DUBAI’DE MAHSUR KALAN KKTC VATANDAŞLARI BUGÜN ADAYA DÖNECEK"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Çevre ve Kültür Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarından Orta Doğu’daki savaş nedeniyle Dubai’de mahsur kalan KKTC vatandaşlarının bugün adaya döneceğini açıkladı.

Read more
6
ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

ATAOĞLU, BAKANLIK PERSONELININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün pazar gününe denk gelmesi dolayısıyla Bakanlık merkezinde ve Bakanlığa bağlı dairelerde görev yapan kadın personeli ziyaret etti.

 

Read more
78
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Ataoğlu mesajında, kadınların toplumun temel direklerinden biri olduğunu belirterek, hayatın her alanında emekleri, üretimleri ve fedakârlıklarıyla büyük katkı sağlayan tüm kadınların gününü kutladı.

Read more
910111213
RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

RAMAZAN SOKAĞI’NDA GENÇLİK BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ramazan Sokağı Gençlik Buluşması”nda gençlerle bir araya geldi.

Read more
1415
16171819202122
23242526272829
303112345

Archive