ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

ŞAMPİYON MELEKLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ

Tam bir yıl önce, yüreğimizde derin bir iz bırakan Kahramanmaraş depremiyle karşılaştık. O karanlık gün, aramızdan "Şampiyon Melekler”imizi aldı, ama kalplerimizde bıraktıkları iz baki kaldı. Bu acı yıl dönümünde, onları özlemle anarken, duygularımızı kelimelere dökmeye çalışıyoruz.

Şampiyon Meleklerimiz, bu dünyadan erken ayrıldılar, ancak bıraktıkları iz, sevgi ve anılarla sonsuza kadar yaşayacak. Her biri, birer şampiyondu, birer melek gibiydi. Onların sevgisi, iyiliği ve gülüşleri, hep hatırlayacağımız değerli mirasları oldu.

Bu yıl dönümünde, onların adını anarken, anılarına sıkıca sarılıyoruz. İz bıraktıkları anılar, sevgileri ve başarılarıyla yaşayacaklar.

Dualarımız, kaybettiklerimizin ruhlarına yükseliyor. Onların huzur içinde olmalarını dilerken, aynı zamanda geride bıraktıkları sevgi dolu hatıraları yaşatma sorumluluğunu da hissediyoruz. Hepsi birer melek oldular ve ışıkları hala içimizde parlıyor.

Meleklerimizi kalbimizde bir boşluk, gözlerimizde bir hüzün ve ruhumuzda bir derinlikle anıyoruz.

ADALET İSTİYORUZ

Depremin birinci yılında, İsias Otel faciasının yankıları hala içimizde. Kaybettiğimiz canlarımızı anarken, yıkılan İsias Otel'in ardındaki sorumluların Adıyaman’daki mahkeme süreci devam ediyor.

Yürekleri dağlamış ve birçok cana mal olan İsias Otel davasını, deprem komisyonumuz, hükümetimiz, ailelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve Kıbrıs Türk halkı olarak takip ediyoruz.

Sorumlular, bu acı olayın ardındaki gerçekleri derhal ortaya çıkarmalı ve bu davanın adaletli bir sonuca ulaşmasını, suçluların en ağır şekilde yargılanmasını bekliyoruz.

İsias Otel faciasının birinci yılında, kaybettiğimiz canlarımıza olan özlemimiz bir yana, adaletin sağlanması için bir kez daha çağrıda bulunuyoruz. Sorumluların soruşturulması ve gereken en ağır cezai yaptırımların uygulanması, toplumun huzur ve güvenliği adına hayati önem taşımaktadır. Unutulmamalıdır ki, adalet, kaybettiklerimizin anısına olan en değerli saygıdır.

Adalet talebimizi yineleyerek, kaybettiğimiz canlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Fikri Ataoğlu

Başbakan Yardımcısı

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı

 

Print
Posted: Feb 5, 2024,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«May 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
272829301
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin toplumların kalkınmasındaki temel rolüne dikkat çekti.

Read more
23
45
LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit

Ataoğlu,  LAÇ Belediyesi Kültür Merkezi’nde sanatçı Hülya Koçyiğit'in de yer aldığı film gösterimine katıldı.

Read more
678910
Anneler Günü

Anneler Günü

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, annelerin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Read more
11
“11. Halk Dansları Şöleni”

“11. Halk Dansları Şöleni”

Ataoğlu, Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu tarafından düzenlenen “11. Halk Dansları Şöleni”ne katıldı.

Read more
12
VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

VAKIFLAR TEKERLEKLİ BASKETBOL TAKIMI’NIN BAKAN ATAOĞLU’NA TEŞEKKÜR ZİYARETİ...

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu,  Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Ahmet Akdeniz ve Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne yükselen Vakıflar Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı kabul etti.

 

Read more
1314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Archive