Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu bugün tamamlanan 2024 bütçe görüşmeleri nedeni ile mesaj yayınladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu bugün tamamlanan 2024 bütçe görüşmeleri nedeni ile mesaj yayınladı.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu bugün tamamlanan 2024 bütçe görüşmeleri nedeni ile mesaj yayınladı.

Başbakan Yardımcısı Ataoğlu;

“Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye Bütçe ve Plan Komitesi’nde yapılan bütçe görüşmelerinden sonra Genel Kurulumuz 11 Aralık günü çalışmalarına başlamış ve görüşmeler bugün tamamlanmıştır.

Bu süre zarfında milletvekillerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını yürütmüşlerdir. Eğitim, sağlık, tarım, ulaştırma, turizm, maliye gibi her alanda devletimizin yapacağı harcamalar ve bu harcamaların mali kaynakları büyük bir titizlikle görüşülüp karara bağlanmıştır.

Genel Kurulumuz tarafından kabul edilen 2024 yılı bütçemiz inşallah milletimiz ve devletimiz için hayırlı olacaktır.
Bu çerçevede Anavatan Türkiye'nin de her zaman olduğu gibi yanımızda güçlü bir şekilde durması bizlere huzur ve güven vermektedir. Birliğimizi ve dirliğimizi muhafaza ederek ülkemizi daha ilerilere taşımak için daha fazla gayret göstereceğiz.

2023 yılı hem Türkiye hem de ülkemiz için kolay bir yıl olmadı. İnşallah, 2024 yılı zorlukları aştığımız bir yıl olacaktır.
Milletimizin huzur, refah ve saadetine vesile olması gayesiyle görüşerek kabul ettiğimiz 2024 yılı bütçesinin hayırlı olmasını dilerken, görüşmelerde büyük özverileriyle katkıda bulunan ana muhalefet milletvekillerine, ve bağımsız milletvekillerine de tebriklerimi sunarım.

Çalışmalarımıza destek veren idari ve teknik personele, görüşmeleri naklen yayınlayan Bayrak Radyo Televizyonu çalışanlarına, basınımıza ve meclisimizin bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Milletimiz ve devletimiz için hayırlı ve uğurlu olsun.” 

Print
Posted: Dec 23, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«June 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
25262728293031
1234
Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre  Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Ataoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

"Bakanlık olarak çevrenin korunmasına yönelik çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürmekteyiz"

Read more
567
8910
Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri  Ödül Töreni’ne katıldı

Ataoğlu, ATİD Turizmin En'leri Ödül Töreni’ne katıldı

“Yılın Türk Dünyası Turizmi Onur Ödülü” Fikri Ataoğlu’na verildi

Read more
11
ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

ATAOĞLU, TÜRKIYE KÜLTÜR VE TURIZM BAKANI ERSOY ILE GÖRÜŞTÜ.

Başbakan Yardımcısı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Ankara’daki temasları kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi.

Read more
121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Archive