BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI'NA BAĞLI KURUMLARDAN, DEPREM BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ...

Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nde, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yaralarının sarılmasına katkı amacıyla, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun talimatları doğrultusunda, Bakanlığa bağlı, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği, KKTC Kalkınma Bankası, Kıbrıs  Vakıflar Bankası, Şeker Sigorta (Kıbrıs) Limited ve Kooperatif Merkez Bankası’nda yardım seferberliği çalışması başlatıldı. 

KKTC Başbakanlığı tarafından yayımlanan genelge uyarınca, Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı kurumların yapacakları maddi yardım, KKTC Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi aracılığı ile Anavatan Türkiye Cumhuriyeti yetkililerine ulaştırılacaktır.

Print
Posted: Feb 14, 2023,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«August 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
27282930
2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

ATAOĞLU; “ÇEVREYİ TEMİZ TUTMAK, İNSAN OLMANIN GEREKLİLİĞİNDENDİR”

Read more
3112
34567
Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Erenköy destanını yazan mücahitleri ve aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andı.

Read more
89
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Archive