AZERBAYCAN TURİZM BİRLİĞİ KKTC’DE...

AZERBAYCAN TURİZM BİRLİĞİ KKTC’DE...

Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ve Azerbaycan Bakü KKTC Temsilcisi Növber Ferit Vechi’nin girişimleri ile Azerbaycan’daki Turizm Seyahat Acenteler Birliği Başkan ve Başkan Yardımcısı ile tur operatörlerinin katıımıyla, Temmuz ayında gerçekleştirilen online toplantı sonrasında, Azerbaycan Turizm Birlikleri heyeti dün KKTC’ye geldi. 

2011 yılından beridir, Azerbaycan ile turizm alanında donuk bir seyir izleyen ilişkilerin yeniden canlandırılması ve iki ülke arasındaki özellikle turizm alanındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nın daveti üzerine KKTC’ye gelen ve Azerbaycan Turizm Seyahat Acenteleri Birliği Yöneticileri ve Birlik üyelerinden oluşan heyet, KKTC’de önemli görüşmeler gerçekleştiriyor. 

Turizm ve Çevre Bakanlığı Müsteşarı Serhan Aktunç ve Azerbaycan Bakü KKTC Temsilcisi Növber Ferit Vachi’nin eşlik ettiği Azerbaycan Turizm Birlikleri heyeti, ilk görüsmeyi KKTC’de bulunan THY ve Pegasus yetkilileri ile gerçekleştirdi. 

Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ile bugün bir araya gelecek olan heyet ayrıca Gazimağusa ve Bafra turizm Bölgesi’ni de ziyaret edecek. 

Heyet yarın Girne bölgesindeki incelemelerinin ardından, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’nun onurlarına vereceği akşam yemeğinde, Bakan Ataoğlu ile biraraya gelecek.

Print
Posted: Aug 19, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«April 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
31
BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI TURİZM KÜLTÜR GENÇLİK VE ÇEVRE BAKANI FİKRİ ATAOĞLU, SANATÇI VOLKAN KONAK'IN VEFATI DOLAYISI İLE TAZİYE MESAJI YAYINLADI.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, sanatçı Volkan Konak'ın vefatı dolayısı ile taziye mesajı yayınladı.

 

Read more
1234
IMWF 8 Antalya’da Başladı:  KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

IMWF 8 Antalya’da Başladı: KKTC'DEN GÜÇLÜ KATILIM...

Dünyanın dört bir yanından turizm ve etkinlik sektörünün liderlerini bir araya getiren 8. Uluslararası MICE ve Düğün Forumu "IMWF 8" bugün Antalya Regnum Carya Otel’de coşkuyla başladı.

Read more
56
3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi, Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği ve Morder işbirliğinde düzenlenen 3. Mormenekşe Kültür, Sanat ve Üretici Festivali'ne katıldı.

Read more
789101112
AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması

Başbakan Yardımcılığı, Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı , Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği ( KITSAB ) ve Türkiye Seyahat Acenteleri ( TÜRSAB ) işbirliğinde AdaKıbrıs’ta Turizm Buluşması gerçekleştiriyorlar.

Read more
13
141516171819
TURİZM HAFTASI KAPSAMINDA GAZİMAĞUSA'DA BUGÜN, “TURİZM ŞÖLENİ” DÜZENLENDİ.

TURİZM HAFTASI KAPSAMINDA GAZİMAĞUSA'DA BUGÜN, “TURİZM ŞÖLENİ” DÜZENLENDİ.

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı organizasyonunda, Gazimağusa Belediyesi katkılarıyla Namık Kemal Meydanında yer alan Turizm Şöleni, gece saatlerine kadar sürecek.
 

Read more
20
2. Kaleburnu Arkeo Festivali

2. Kaleburnu Arkeo Festivali

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy- Karpaz Belediyesi, İskele Belediyesi ve Kaleburnu Arkeo Festivali Organizasyon Komitesi iş birliğinde düzenlenen 2. Kaleburnu Arkeo Festivaline katıldı.

Read more
21222324252627
2829301234
567891011

Archive