RESİM YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILIYOR.

RESİM YARIŞMASININ ÖDÜL TÖRENİ YAPILIYOR.

Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Çevre Koruma Dairesi 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Gününe dikkat çekmek amacıyla “Doğamızdaki Canlılar” konulu ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması ödül töreni 5 Haziran Cumartesi günü saat 14.30’de Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Turizm ve Çevre Bakanlığı bahçesinde tüm öğrencilerin eserlerinin de sergileneceği şekilde düzenlenecektir. 

Açılış konuşmasını Turizm ve Çevre Bakanı sayın Fikri Ataoğlu’nun yapacağı törende ödül kazanan öğrencilere plaket ve hediyeleri, yarışmaya katılan tüm öğrencilere de teşekkür belgeleri takdim edilecektir. 

  Yarışma jürisinde; Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Naz Atun, Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Öğretim Görevlisi Zühre Özer, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nden Doç. Dr. Dilan Çiftçi, Yakın Doğu Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Fatma Miralay, Girne Amerikan Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özdemir, Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Eser Keçeci, Turizm ve Çevre Bakanlığı Çevre Koruma Dairesi’nden de resim yarışması sorumlusu Doç. Dr. Nazım Kaşot görev almıştı. Tören kapsamında yarışmaya katkı koyan jüri üylerine de teşekkür plaketleri takdim edilecektir. Jüri değerlendirme sonuçlarına göre İlköğretim Kategorisi; İlkokul 1-2 ve 3. Sınıflar ayrı, 4 ve 5. Sınıflar ayrı değerlendirilmişti. Meslek Lisesleri kategorisinde de toplam 2 eser jüri özel ödülüne layık görülmüştü. Yarışmada ödül almaya hak kazanan öğrenciler aşağıdaki gibi belirlenmişti.  

İlkokul 1-2 ve 3. Sınıflarda yapılan değerlendirme sonucunda:
1. Işın Marina Borhan
2. Fatma Okur
3. Rüya Özdemir  

Bunun yanında Zekiye Antonia Borhan da Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. 

İlkokul 4. ve 5. Sınıflarda yapılan değerlendirme sonucunda: 
1. Hamdiye Güleç 
2. Zühal İkincisoy
3. İncilay Tandoğan 

Bunun yanında Tanem Orhon’un resmi de Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. 

Ortaokul öğrencileri arasında yapılan değerlendirme sonucunda:
1. Emine Öksüz
2. Sude Karafistan 
3. Yasmin Şerif Özmenek 

Bunun yanında Özgün Roza’nın resmi de Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüştü. 

Meslek Liseleri kategorisinde derecelendirme yapılamamış ve iki eser Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanmıştı. 

Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanan öğrenciler: 
Melek Karlaman 
Aytunç Hacıarif

Print
Posted: Jun 4, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«August 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
27282930
2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

2026 Sahil temizlik çalışmaları başladı...

ATAOĞLU; “ÇEVREYİ TEMİZ TUTMAK, İNSAN OLMANIN GEREKLİLİĞİNDENDİR”

Read more
3112
34567
Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Erenköy Direnişi'nin 62. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Erenköy destanını yazan mücahitleri ve aziz şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla andı.

Read more
89
MANZARA DEĞİŞMİYOR!

MANZARA DEĞİŞMİYOR!

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı tarafından, her yaz sezonunda gerçekleştirilen ve tamamı çevreye duyarlı gönüllü çevreci gençlerden oluşan ekiplerce gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmalarında ortaya çıkan manzara, değişmiyor.
 

Read more
10
ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

ATAOĞLU, ŞEMSI KAZIM ERKMAN IÇIN DÜZENLENEN TÖRENE KATILDI.

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, hayatını kaybeden Cumhuriyet Meclisi Eski Başkan Yardımcısı Şemsi Kazım Erkman için Cumhuriyet Meclisi’nde düzenlenen törene katıldı.

Read more
111213
ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

ATAOĞLU: “GÜVENLİK KONUSU POPÜLİZMİN DEĞİL, ORTAK AKLIN KONUSUDUR”

Demokrat Parti Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, toplum güvenliği konusunda yapılan olağanüstü Meclis çağrısına ilişkin açıklamada bulundu.

Read more
1415
BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

BAŞBAKAN YARDIMCISI, TURIZM, KÜLTÜR, GENÇLIK VE ÇEVRE BAKANI FIKRI ATAOĞLU, TAŞKENT ŞEHITLERI’NI ANMA TÖRENINE KATILDI.

Törende, Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesinde hayatını kaybeden Taşkent Şehitleri rahmet, minnet ve saygıyla anıldı.

Read more
16
171819
ATAOĞLU: “KÜLTÜRÜ VE SANATI SİYASİ HESAPLARA KURBAN EDİLMESİNE ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ”

ATAOĞLU: “KÜLTÜRÜ VE SANATI SİYASİ HESAPLARA KURBAN EDİLMESİNE ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ”

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Avrupa Parlamentosu üyesi Loukas Fourlas’ın, 18 Eylül’de Girne Kalesi’nde düzenlenmesi planlanan EXIT Festival etkinliğinin iptal edilmesi için Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vučić’e yaptığı çağrıya tepki gösterdi.
 

Read more
20212223
24252627282930
31123456

Archive