GEÇTİĞİMİZ HAFTA KAPALI TURİZM KAPSAMINDA 448 KİŞİ KONAKLADI.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA KAPALI TURİZM KAPSAMINDA 448 KİŞİ KONAKLADI.

Ülkemize üç günlük seyahat için 4 Mayıs tarihinde 8 kişi, 6 Mayıs tarihinde 140 kişi, 7 Mayıs tarihinde ise 300 kişi gelerek toplam 448 kişi konaklama yapmıştır. 

Tüm gelen yolculara Güvende Kal Karantina Takip Sistemi ile bileklik takılmış olup, yapılan PCR test sonuçlarına göre otellerde konaklamalarına izin verilmiştir.

Ülkemize 4 Mayıs tarihinde yapılan 1 charter uçuşlar ile toplam 8 kişi giriş yapmış, gelen tüm yolcular 3 günlük seyahatlerini tamamladıktan sonra 7 Mayıs tarininde ülkeden ayrılmışlardır.
Buna ek olarak 6 Mayıs tarihinde gerçekleşen 1 charter uçuşlarla 140 yolcu, 7 Mayıs tarihinde gerçekleşen 5 chater uçuş ile 300 kişi adaya gelmiştir.  Gelen yolcuların 282’si 9 Mayıs tarihinde, 158’i ise 10 Mayıs tarihinde ülkelerine geri dönmüştür.

Bu süreçte toplam 5 kişi PCR testi olmadığı için ülkeye alınmadan geri gönderilmiştir.

Buna göre 4, 6 ve 7 Mayıs tarihinde toplam 448 kişi gelmiş olup, 7, 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde düzenlenen charter seferlerle dönüş yaparak toplamda 448 kişinin dönüşü sağlamıştır.

Turizm ve Çevre Bakanlığı olarak kapalı turizm çerçevesinde her hafta olduğu gibi gelen bilgileri halkımızla paylaşmaya devam edecektir.

Print
Posted: May 11, 2021,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«July 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
293012345

ATAOĞLU: "KIBRISLI TÜRK KARDEŞİMİZE YAPILAN MENFUR SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

Ayia Napa'da uğradığı menfur saldırı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Kıbrıslı Türk vatandaşımıza acil şifalar diliyor, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Read more
6
ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”

ATAOĞLU: “DIASPORADAKİ GENÇLERİMİZ ATA TOPRAKLARIYLA BAĞINI KOPARMAMALI”


KKTC Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bugün Londra'da gerçekleştirilen Kıbrıs Türk Kültür Festivali'nde yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Kıbrıslı Türk toplumunun kültürünü yaşatmasının ve gelecek kuşaklara aktarmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.
 

Read more
7
KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRÜ AYŞE GÜLER AKIN, YAZAR İMREN AYTAÇOĞLU’NU KABUL ETTİ.

Başbakan Yardımcılığı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi Müdürü Ayşe Güler Akın, “Eylül’ün Zeytin Ağacı”, “Eylül Hellimleri” ve “Eylül ve İpek Kozasının Sırrı” isimli çocuk kitaplarının yazarı İmren Aytaçoğlu’nu kabul etti.
 

Read more
89101112
13141516171819
Ataoğulu: "20 Temmuz, özgürlük mücadelesinin simgesidir"

Ataoğulu: "20 Temmuz, özgürlük mücadelesinin simgesidir"

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 52. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 20 Temmuz 1974 Barış Harekâtı'nın, halkın özgürlüğe, güvenliğe ve geleceğe umutla bakmasının önünü açtığını vurguladı.

Read more
202122
Girne Antik Limanı'ndaki tarihi gümrük  binası sergi salonuna dönüştürüldü

Girne Antik Limanı'ndaki tarihi gümrük binası sergi salonuna dönüştürüldü

Girne Antik Limanı'nda yer alan tarihi gümrük binası, limanın geçmişini anlatan daim fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak sergi salonuna dönüştürüldü.

Read more
23242526
272829303112
3456789

Archive