TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

TURİZM VE ÇEVRE BAKANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

Turizm ve Çevre Bakanlığı'nda devir teslim töreni bugün yapıldı. UBP Girne milletvekili Ünal Üstel Turizm ve Çevre Bakanlığı görevini UBP Girne Milletvekili Kutlu Evren'e devretti.

Bakanlıkta bugün öğle saatlerinde gerçekleştirilen devir teslim töreninde ilk sözü Üstel aldı.

Görevde 1 yılı doldurduğunu belirten, görev değişikliğini “nöbet değişimi” olarak nitelendiren Üstel,“Görevi devraldığımızda turizm kan kaybediyordu.  Turizmin ülke için önemini farkındaydık, bu bilinçle çalıştık. 

Mali protokolde turizme 18 milyon ayrıldığını ve paydaşların bundan yararlanacağını da belirten Üstel, “Çalışmalarımızın tümü turizmi 2021’de daha ileriye taşımak içindi. 

İstemediğimiz talihsiz bir olay oldu, görev değişikliği oldu, projelerimiz yarım kaldı ama Sayın Evren’e her zaman yardımcı olmaya hazırız” dedi.

EVREN
Turizm ve Çevre Bakanı Kutlu Evren ise Üstel’in turizm bakanlığındaki tecrübelerine işaret ederek, faaliyetlerin aksamadan devam edeceğini, yeni projeler ışığında ülke turizmini hak ettiği noktaya getirmeyi düşündüklerini söyledi.

Ülke turizminin yanı sıra, daha önce kendi bakanlığı uhdesinde bulunan ve yabancı olmadığı çevre konusunda da bazı hedefleri olduğunu belirten Evren, çevre konusunun hem ülke turizmini, hem de doğanın geleceği için büyük  önem arz ettiğini belirtti. 

Evren, görevlerin geçici olduğunu ifade ederek, ülke ekonomisinin kalkınması için çalışacaklarını kaydetti.

Print
Posted: Jun 22, 2020,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«December 2025»
MonTueWedThuFriSatSun
2425
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı

Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri 7. Konferansı

KKTC ilk kez Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri Ulusal Kütüphaneleri Direktörleri Konferansı’na katıldı

Read more
26
11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı

11. Dünya Helal Zirvesi Kapılarını Açtı

Dünya Helal Zirvesi ve Helal Expo kapılarını açtı. Bu yıl 11’incisi düzenlenen organizasyon, binlerce katılımcıyı bir araya getirdi.

Read more
27282930
123
KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor

KKTC turizmi, İzmir’de tanıtılıyor

Ataoğlu:“Türkiye ile turizmde ortak hedeflere yürüyoruz”

Read more
4
Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.

Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC İzmir Başkonsolosluk binasını ziyaret ederek Başkonsolos Mustafa Davulcu ve konsolosluk personeliyle bir araya geldi.

Read more
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Archive