TURIZM VE ÇEVRE BAKANI ÜNAL ÜSTEL, VM MEDICAL PARK MERSIN HASTANESI GENEL MÜDÜRÜ İLKER YILMAZ VE BERABERINDEKI HEYETI KABUL ETTI.

TURIZM VE ÇEVRE BAKANI ÜNAL ÜSTEL, VM MEDICAL PARK MERSIN HASTANESI GENEL MÜDÜRÜ İLKER YILMAZ VE BERABERINDEKI HEYETI KABUL ETTI.

Akdeniz bölgesinde sağlık turizminin önemli aktörlerinden biri olacaklarını da dile getiren Yılmaz, bölgenin turizm ekonomisine katkı sunacaklarını da sözlerine ekledi.

İlker Yılmaz, ziyaretleri sırasında, VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Tuna Bilecik ve Medikal Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden, tedavi için gelen hastalarına bilgilendirme semineri düzenleyeceklerini de belirtti.

Print
Posted: Oct 3, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags:

«October 2026»
MonTueWedThuFriSatSun
2829
“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

“OPERA’YA YOLCULUK” KONSERİ 2 EKİM’DE GAZİMAĞUSA’DA!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Devlet Opera ve Bale Koordinasyon Merkezi (KKTCDOB) ile Mağusa Suriçi Derneği (MASDER) iş birliğinde düzenlenen “Opera’ya Yolculuk” konseri, 2 Ekim 2026 Cuma akşamı Gazimağusa Suriçi’nde bulunan Deniz Kapısı’nın tarihî atmosferinde sanatseverlerle buluşacak.

Read more
301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Archive